LoudImages is Fotografie en meer…

Fotografie is een belangrijk deel van mijn werk binnen LoudImages, maar er is echter meer! Sinds 1982 fotografeer ik al op concerten en festivals en heb zo op veel gelegenheden achter de schermen kunnen kijken. Tijdens evenementen heb ik met vele mensen gesproken over de uitdagingen die het organiseren van een evenement met zich meebrengt.
Zaken als de AVG moeten natuurlijk goed geregeld zijn, maar je wil ook dat je medewerkers zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan het promoten van het festival op Social Media tijdens het evenement.
Wil je weten wat de mogelijkheden met LoudImages zijn? Ga dan naar de pagina: Voor organisatoren van evenementen

Heb je een band of ben je artiest? Ook dan kun je profiteren van mijn ervaring. Naast dat ik uiteraard kan komen fotograferen, kan ik meer betekenen. Voor meer informatie klik op: Voor band & artiest