Bands & artiest

Bandfotografie

Wil je een coole, maar vooral een originele foto van je band, waarmee je je echt kunt onderscheiden van je vakbroeders? Neem dan contact op en maak een afspraak om eens vrijblijvend te praten. Jullie hebben vast al wel gedachten over wat wel en wat niet en ik kan je hierbij assisteren om de juiste keuzes te maken voor het maximale effect.

Concertfotografie

Wil je foto’s van je optreden? je albumrelease vastgelegd hebben of gewoon vette actiefoto’s van jou en je bandmaten die helemaal losgaan met het publiek? Bekijk mijn portfolio en neem contact op als het bevalt wat je ziet.

Foto’s verzamelen

Ben je als band bezig met een grote tour en denk je over een live album met foto’s van de gehele tour, of heb je een uniek evenement waarbij je foto’s van veel fotografen wilt verzamelen om op een later moment een selectie uit te maken? Ik kan je hierin faciliteren, door een beeldbank voor je in te richten en alle fotografen een eigen inlog te geven. Hierdoor heb jij de mogelijkheid om achteraf een selectie te maken van interessant materiaal en kun je contact met de fotograaf op nemen voor de afhandeling. Centraal, snel, overzichtelijk en je bent gegarandeerd van de beste foto’s!

Benieuwd wat ik voor jouw Band kan betekenen?